• Demam N900




    Demam handphone kini bermula balik dalam diri Amal.. Mana tidaknya Nokia bakal mengeluarkan sebuah lagi model hp terbaru tak lama lagi. Nokia N900 ni bakal menggemparkan dunia hp since model N900 ini menggunakan operating system Maemo5 (Linux based). Yup ini bermaksud hp ni dah jadi seolah-olah komputer kecik. Boleh buat kerja multi-tasking, boleh buka application tanpa problem. Hopefully no lag at all la.. Kalau korang lihat sendiri dianya specification, dijamin terliur ooo.. Korang lihat sendiri video N900 ni. Mesti kagumnya la..


    (P/S: Amal bukan fan Iphone.. so no komen pasal Iphone.. Iphone dah busan sebab hampir semua org nak pakai Iphone.. tak special lagi dah hehe)..
  • You might also like

Dikuasakan oleh Blogger.

Artikel Lain