• Sygic for N900 (GPS)


    Yeah.. benda yang paling dinanti-nantikan buat semua pengguna Mobile OS Maemo 5 (N900) sudah pun tiba. Akhirnya muncul juga apps baru untuk menggantikan Nokia Ovi Maps. Maklumlah Model Nokia N900 ni mana boleh menggunakan Garmin macam model N82 atau 5800. Jadi ini adalah satu benda yang patut diraikan.. hoooyeh.. 


    Amal belum sempat lagi nak try software ni. Terus postkan berita ni kat blog baru nak install dalam N900 ni haha.. Punya la gembira tu. Tak pe nanti lepas dah install, Amal akan bagi sedikit review pasal apps ni. Hopefully dia lagi best dari Garmin la.. :)


  • You might also like

Dikuasakan oleh Blogger.

Artikel Lain