• Classicsprint for N900



    Nice applicatiom for my N900. Basically function utama apps ni adalah untuk tukarkan photo yang kita ambil kepada oldies style photo. Agak menarik since kita tak perlu nak buka photoshop untuk edit jadi macam ni. Yup tak perlukan skill yang power2 untuk edit. Yang penting try and error je. Buat sampai puas hati hehe.. Apps ni namanya Classicprint. Sangat sesuai dengan function dia. Masih banyak benda boleh diimprovekan untuk apps ni seperti masukkan lebih byk jenis frame dan option untuk ubahsuai photos. Ape2 hal Amal pasti akan gunakan apps ni selalu since senang. X perlu edit gambar untuk post dalam blog hehe.
  • You might also like

Dikuasakan oleh Blogger.

Artikel Lain