• Pre iPod Touch 4G Experience


    Huhu.. nak dijadikan cerita, disebabkan Amal ni dah tak sabar-sabar nak ada iPod Touch (iTouch) yang baru, Amal sanggup pi sampai ke Tropicana City Mall semata-mata untuk membeli casing iTouch je.. Gila ke ape? iTouch nye x ada, tapi casing sudah dibelinya.. Ala bukan sebab apa, Amal sebenarnya sudah pun membuat tempahan iTouch 32GB daripada Singapore. Jadi sebelum iTouch Amal sampai Malaysia, mesti la kene get ready everything betul tak? Ramai yang cakap iTouch ni bahagian belakang dia senang tercalar, tu yang dah prepare everything tu.. Ye la nak kene jaga elok2 buah hati baru ni hehe..


    Kalau korang nak tau, casing iTouch 4th generation ni memang susah nak dijumpai kat kedai di Malaysia lagi. Maklumlah kat Malaysia iTouch ni masih belum direlease lagi. Ada yang kata iTouch ni bakal di-release dalam bulan Oktober atau pun awal bulan November.. Tak pasti la mana satu yang betul, yang pasti kelewatan ni terjadi sebab authorized dealer kat Malaysia ni tengah tunggu kelulusan daripada SIRIM. Lepas dah dapat stiker baru la boleh dijual di pasaran. :) Thx kepada forumer lowyat yang sudi memberikan Amal info pasal kat mana nak cari casing ni. Maklumlah benda ni memang mcm pisang goreng panas. Sekejap je habis.. Kalau tak silap dah tinggal tak lebih daripada 20 je stok yang tinggal.

    p/s: Nanti Amal akan  kasi sedikit review pasal iTouch Amal ye.. Tunggu la dia sampai nanti.. Maybe dalam next week hehe ^_^
  • You might also like

Dikuasakan oleh Blogger.

Artikel Lain