• Galaxy S2 - To Buy Or Not?


    Samsung Galaxy S2 bakal muncul di pasaran tak lama lagi melalui telco-telco Malaysia. Walaupun device ni sudah pun dijual di kedia-kedai mobile phone seperti Lowyat, ramai masih menunggu tawaran daripada syarikat telco kerana mereka bakal menawarkan harga yang lebih murah dan pakej yang menguntungkan.



    So far Maxis baru je keluarkan online interest form kepada mereka yang berminat untuk memiliki device ni. Maksudnya tak lama lagi syarikat telco lain pun akan turut serta la ni.

    Galaxy S2 ni lebih hebat berbanding Galaxy S biasa sebab mempunyai processor dual core dan 8 megapixel camera berserta flash. Memang teruja juga nak tengok betapa lajunya kelajuan device ni since masih kurang handphone yang menggunakan processor dual core. Main game ni mesti mantap :D
  • You might also like

Dikuasakan oleh Blogger.

Artikel Lain